Specialistična ambulanta za ortodontijo in splošno zobozdravstvo

V letu 2023, smo praznovali 15. obletnico obstoja. Naše izkušnje in predano delo omogočajo, da v naš vsakdan sprotno uvajamo številne novosti in sledimo svetovnim trendom, tako pri zdravljenju odraslih, kot otrok. Našim pacientom želimo ponuditi le najboljše, zato se zaposleni v Ortodentu redno udeležujemo izobraževanj doma in v tujini.

Naša želja je ljudi izobraziti, da je potrebno za zobe skrbeti od mladih dni, saj je to naložba za celo življenje. Odlična ustna higiena, odpravljene ortodontske nepravilnosti s strokovnim ortodontskim zdravljenjem in preprečevanje nepravilnih orofacialnih funkcij so osnova, da kasneje ne boste potrebovali kompliciranih in dragih protetičnih in implantoloških rehabilitacij, kirurških ali parodontoloških posegov.

Usposobljeno osebje

Našim pacientom želimo ponuditi le najboljše, zato se zaposleni v Ortodentu redno udeležujemo izobraževanj doma in v tujini.

Izkušnje

Z letom 2018 smo ovekovečili 10 let delovanja. Naše izkušnje in predano delo omogočajo, da opravljamo delo tako dobro kot ga.

Moderna oprema

Naši prostori so prijetno oblikovani in opremljeni z moderno opremo, da lahko svojim pacientom ponudimo le najboljše.

Izobraževanje

Prizadevamo si izobraziti ljudi, da je potrebno za zobe skrbeti od mladih dni, saj je to naložba za celo življenje, ki se brez dvoma povrne. 

Predstavitev osebja

Katja Arko Kampuš, dr.dent.med., specialistka ortodontije je ena največjih strokovnjakinj za ortodontsko zdravljenje z alignerji pri nas. Že četrto leto zapored je prejemnica naziva Diamond Apex doctor, ki ga prejme le 1% doktorjev z najboljšimi rezultati zdravljenja z alignerji Invisalign.

Na ta dosežek smo v Ortodentu zelo ponosni saj je to priznanje za celotno ekipo, da dela odlično. Dr Arko Kampuš je tudi edina predavateljica za alignersko tehniko Invisalign v Sloveniji. S svojimi predavanji izobražuje kolege ortodonte in splošne zobozdravnike v Sloveniji in tujini.

V svoji ambulanti je uvedla delo po program Face- Roth Advanced Orthodontics, s katerim se je seznanila na dvoletnem kontinuiranem izobraževanju v tujinu in še dodatno, pri soustanovitelju  Face-a dr. Domingu Martinu v San Sebastianu v Španiji.

Zadnja leta se je dr. Arko Kampuš, poleg klasičnega ortodontskega zdravljenja otrok in odraslih, specializirala predvsem za zdravljenje z nevidnimi opornicami INVISALIGN (prejela Invisalign Master Class certifikat) in skeletno sidranimi aparati po sistemu Benefit (ortodontski mini implantati).

Dr. Jurančič Mikek svoje znanje stalno izpopolnjuje z udeležbo na strokovnih seminarjih doma in v tujini in se posveča študiju strokovne literature na področju otroškega zobozdravstva in ortodontskega zdravljenja pri otrocih.

V zadnjem času se ukvarja predvsem s skeletno sidranimi aparati pri otrocih, po sistemu Benefit.

Zaradi številnih izkušenj in neprecenljivega občutka za delo z otroki, v ambulanti Ortodent dela predvsem z našimi najmlajšimi pacienti.

Chris Vrčon

specialist ortodont

Alja Cmok Kucič

specialistka parodontologije

Eva Sinič Vivod

splošna zobozdravnica

Maja Mastnak

specialistka endodontije

Neža Šušteršič

ustna higieničarka

Iris Tramšek

asistenca

Eva Bohak

asistenca

Agneta Orešič

asistenca

Larisa Kores Leskovar

asistenca