O nas

Specialistična ambulanta
za ortodontijo in splošno zobozdravstvo

V letu 2018, smo praznovali 10 obletnico obstoja. Naše izkušnje in predano delo omogočajo, da v naš vsakdan sprotno uvajamo številne novosti in sledimo svetovnim trendom, tako pri zdravljenju odraslih, kot otrok. Našim pacientom želimo ponuditi le najboljše, zato se zaposleni v Ortodentu redno udeležujemo izobraževanj doma in v tujini.

Naša želja je ljudi izobraziti, da je potrebno za zobe skrbeti od mladih dni, saj je to naložba za celo življenje. Odlična ustna higiena, odpravljene ortodontske nepravilnosti s strokovnim ortodontskim zdravljenjem in preprečevanje nepravilnih orofacialnih funkcij so osnova, da kasneje ne boste potrebovali kompliciranih in dragih protetičnih in implantoloških rehabilitacij, kirurških ali parodontoloških posegov.

Usposobljeno osebje

Našim pacientom želimo ponuditi le najboljše, zato se zaposleni v Ortodentu redno udeležujemo izobraževanj doma in v tujini.

Izkušnje

Z letom 2018 smo ovekovečili 10 let delovanja. Naše izkušnje in predano delo omogočajo, da opravljamo delo tako dobro kot ga.

Moderna oprema

Naši prostori so prijetno oblikovani in opremljeni z moderno opremo, da lahko svojim pacientom ponudimo le najboljše.

Izobraževanje

Prizadevamo si izobraziti ljudi, da je potrebno za zobe skrbeti od mladih dni, saj je to naložba za celo življenje, ki se brez dvoma povrne. 

Predstavitev osebja

Katja Arko Kampuš, spec.ortodont

1996-2010
Študij in začetki
Diplomirala leta 1996 na Medicinski fakulteti v Ljubljani, odsek za dentalno medicino. Svojo karierno pot je začela kot zobozdravnica in nato ortodontka v zdravstvenem domu Ptuj in Ormož.
1996-2010
2007
Specializacija iz čeljustne in zobne ortopedije​
Leta 2007 je s pohvalo zaključila specializacijo iz Čeljustne in zobne ortopedije, pod mentorstvom prof. dr. Franca M. Farčnika.​
2007
2010-danes
Ortodent
Od leta 2010 pa dela v zasebni zobozdravstveni ambulanti Ortodent d.o.o. v Slovenski Bistrici in na Ptuju.​
2010-danes

Dr.Arko je organizirana, odgovorna in predana delu v Ortodentu. Izziv ji predstavlja sodobna ortodontija in estetsko zobozdravstvo. Zato se redno izobražuje na seminarjih v Sloveniji in tujini.

V svoji ambulanti je uvedla delo po program Face- Roth Advanced Orthodontics, s katerim se je seznanila na dvoletnem kontinuiranem izobraževanju v tujinu in še dodatno, pri soustanovitelju  Face-a dr. Domingu Martinu v San Sebastianu v Španiji.

Zadnja leta se je dr. Arko Kampuš, poleg klasičnega ortodontskega zdravljenja otrok in odraslih, specializirala predvsem za zdravljenje z nevidnimi opornicami INVISALIGN (prejela Invisalign Master Class certifikat) in skeletno sidranimi aparati po sistemu Benefit (ortodontski mini implantati).

Jelka Jurančič Mikek, spec.ortodont

2003-2017
Študij in začetki
Diplomirala je leta 2003 na Medicinski fakulteti v Ljubljani, na odseku za dentalno medicino. Svojo karierno pot je začela kot zobozdravnica in nato ortodontka v zdravstvenem domu Ptuj, večinoma v zobni ambulanti za otroke in mladino.
2003-2017
2013
Specializacija iz čeljustne in zobne ortopedije​
Leta 2013 je opravila specialistični izpit iz Čeljustne in zobne ortopedije pod mentorstvom prof.dr. Franca M. Farčnika. Od takrat pa do leta 2017 je delala kot ortodont v ZD Ptuj.
2013
2017-danes
Ortodent
Maja leta 2017 se je zaposlila kot specialistka ortodontka v Ortodent d.o.o.
2017-danes

Dr. Jurančič Mikek svoje znanje stalno izpopolnjuje z udeležbo na strokovnih seminarjih doma in v tujini in se posveča študiju strokovne literature na področju otroškega zobozdravstva in ortodontskega zdravljenja pri otrocih.

V zadnjem času se ukvarja predvsem s skeletno sidranimi aparati pri otrocih, po sistemu Benefit.

Zaradi številnih izkušenj in neprecenljivega občutka za delo z otroki, v ambulanti Ortodent dela predvsem z našimi najmlajšimi pacienti.

Iris Tramšek

Asistenca

Mojca Terdin

Asistenca

Sanja Kozel

Asistenca

Obvezno naročanje

Za pregled v naši ambulanti se je potrebno predhodno naročiti

Dan odprtih vrat
Vljudno vabljeni na dan odprtih vrat, ki bo potekal v petek,  26.4.2019, od 10 ure dalje,  v prostorih zobozdravstvene in…
Otvoritev nove poslovalnice v Slovenski Bistrici
Otvoritev nove poslovalnice v Slovenski Bistrici
V Slovenski Bistrici odpiramo novo ambulanto. 
Prednosti ravnih zob
Prednosti ravnih zob
Sijoč in lep nasmeh je že od nekdaj neverjetna prednost posameznika, ki jo marsikdo zna izkoristiti v svoje dobro. V…